Publisert Legg igjen en kommentar

Vippebøy med Mylash

Hvem vil vel ikke ha lange vakre vipper? Vippebøy er en populær behandling som forsiktig løfter og strekker ut vippene, samt gir volum og en illusjon av lengre og tykkere vipper. For denne behandlingen brukes det silikonskjold som legges på øvre øyelokk hvor vippene løftes og rettes ved hjelp av en vannbasert gele. Resultatet er lange naturlige, vakre og voluminøse vipper.

Vi tar deg gjennom steg for steg

1. Før behandlingen starter er det viktig å rense vippene og øyelokkene fri for sminke. Beskytt undervippene og huden med pads.

 

 

2. Snakk med kunden din om hvor mye bøy hun ønsker på vippene, og velg riktig størrelse på silikonpadsene utfra de tre alternativene som er tilgjengelige. Deretter skal vippene draes opp på silikonpadsene og festes. Dette kan være litt vanskelig til å begynne med, men øvelse gjør mester.

 

3. Når vippene er sikret kan du forsette behandlingen med å tilføre MyLash Lifitig Treatment, et serum som bryter ned koblingen i hårene og bestemmer formen og gjør det enklere å forme vippene slik du ønsker dem. Videre påfører du Mylash Lift Stage 2 som setter koblingene i hårene.

 

Avlslutt behandlingen med Mylash Nourishing Solution som gir vippene pleie, fuktighet og volum. Rens vippene og fjern forsiktig silikonpadsene.

Voila! Kunden din sitter igjen med lange, vakre og naturlige vipper.

Sjekk ut Mylash-serien vår her. En pakke er beregnet til 10 behandlinger. 

Tre grunner til at dine kunder vil elske denne behandlingen:

1) Vippene blir lengre, tykkere og mørkere uten vippeextensions.

2) Behandlingen tar bare ca 45 minutter.

3) Resultatene av behandlingen er umiddelbar, og vippene får en kjempefin bøy som kan vare opptil 6 uker!

Publisert Legg igjen en kommentar

Hvorfor farge vipper og bryn?

Hadde det ikke vært deilig å slippe å kløne med maskaraen hver morgen? Og ikke minst slippe den tunge vannfaste maskaraen når du skal på badeferie i sommer.

Vi drømmer om å våkne med ferdigsminket vipper og bryn, og med noen enkle grep kan du få perfekte vipper og bryn hele ferien gjennom. Løsningen er å farge de med permanent vippefarge – med vår favoritt fra Ion Color Brilliance.

Fargen fremhever den fulle lengden av vippene, og vippene virker tydelig lengre og mer voluminøse. Lyse bryn kan enkelt bli forsterket av en mørk fargetone for et markert og naturlig resultat.

Hvorfor farge vipper og bryn?

  • Med fargede vipper vil øyene ser mer levende ut, og du vil få et mer åpent blikk.
  • Det er tidsbesparende, fordi du slipper å ta på mascara hver dag.
  • Fargen kan vare opptil 6 uker.

Jobber du som profesjonell anbefaler vi å tilby kunden en individuell og tilpasset konsultasjon om valg av farge. Klikk her for å se utvalget av Ion Color Brilliance  sitt brede fargespekter.

Viktig: Vipp/bryns-fargene må blandes ut med med Ion Color Brilliance Oxidant 3% krem.Publisert Legg igjen en kommentar

Barbering eller voksing?

Det nærmer seg sommer og den store bikinisesongen, og det mange spør seg er hvilken hårfjerningsmetode som er best. Barbering er en klassiker mange tyr til, da det går fort og er smertefritt. Mens barbering kan virke som det mest praktiske alternativet, gir voksing det mest langvarige resultatet. Ved voksing fjernes hårene fra roten og gir glatt, hårfri hud i to – tre uker. I tillegg blir hårene som vokser ut igjen både finere og mykere.

Her er 5 grunner til at vi velger voksing:

1. Voksingen fjerner hårene fra roten og holder uønsket hårvekst i sjakk i flere uker.

2. Etterlater huden myk og glatt.

3. Med regelmessig voksing, blir hårene tynnere over tid som igjen gjør neste behandling går raskere, og er mindre smertefull.

4. Voksing sparer deg massevis av tid. Siden barbering er noe som ofte må gjøres på daglig basis, vil du ved voksing bruke mindre tid i dusjen hver dag.

5. Spesielt ved voksing av hår i underlivet, vil du få mindre sår, færre nupper og småkviser enn når du barberer deg.