Salg- og leveringsbetingelser

1.Åpningstider
Våre åpningstider er hverdager fra mandag til fredag kl. 08:00 til 16:00.

2. Salg av varer og tjenester på bedriftsmarkedet
Vi tilbyr produkter og tjenester rettet mot bedriftsmarkedet. Ved bestilling må kunden oppgi et norskregistrert organisasjonsnummer for å kunne gjennomføre det aktuelle kjøpet. Er du privatperson som ønsker å handle hos oss er det mulighet for tilgang på et begrenset produktsortiment. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon vedrørende privatkjøp på salg@wowoproducts.no.

3. Bestillinger
Bestillinger registreres i hovedsak via vår netthandelsløsing. I tilfeller hvor det er snakk om større ordrer, rabatter og bestillinger utenom vårt online produkt sortiment – oppfordres våre kunder til å ta kontakt med oss på salg@wowoproducts.no

4. Priser og betaling
Alle priser i netthandelen er oppgitt uten MVA avgift. MVA-satsen tilsvarende 25% vil automatisk bli lagt på totalsummen på ordren i handlekurven. Vi tilbyr våre kunder følgende betalings muligheter:

4.1 Kortbetaling: Vi godtar både VISA og MasterCard.

4.2 Faktura: Ingen gebyr

Vi gir opp til 10 dager betalingsfrist. Det er kundens ansvar å sjekke at faktura ikke har havnet som ”uønsket” e-post, da dette ikke er gyldig grunn ved for sen betaling. Videre gjør vi oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å gjennomføre en kredittsjekk av kjøpers firma ved valg av dette betalings alternativet.

OBS! Førstegangskjøp med faktura må betales på forhånd. Varene vil bli pakket og sendt så snart en bekreftelse av betalingen er oss i hende.

5.Transport og levering
Vår leveringstid er 1 – 4 virkedager alt etter hvor i landet ordren skal sendes. Vi har transportavtaler med Best Transport AS og Posten Norge AS for å sikre rask levering til våre kunder over hele landet. Alle ordre registrert før kl.12:00 på hverdager vil bli behandlet samme dag.

Kunden har selv ansvar for å oppgi korrekt leverinnsigformasjon. Det gjøres oppmerksom på at Wowoproducts.no ikke står til ansvar for uavhentede pakker som kommer i retur til oss. Kjøperen risikerer da å stilles ansvarlig for de ekstra kostnadene som påløper ved en eventuell returforsendelse via våre transportører.

Varer merket ”bestillings varer” kan på-beregnes noe lengre leveringstid. Ved import fra våre leverandører i utlandet kan det ta opp til 3 uker før kjøperen har varen(e) i hende, men vi jobber kontinuerlig for å legge til rette for rask levering.

6.Frakt
Vi har frakt-fri levering for alle bestillinger over kr. 3000,-¸ med unntak av Nordland, Troms og Finnmark. Leveringer til disse fylkene vil bli belastet med gjeldende fraktrate. For ordre under kr 3000 vil det forekomme en fast fraktpris på 200,- eks mva. Egne satser gjelder på behandlingbenker utenfor Oslo-området. 

7.Reklamasjon og skade
Det er kundens ansvar å avdekke eventuelle skader eller mangler ved leveringen, og bes dokumentere dette skriftlig til oss senest 1 uke etter at leveringen har funnet sted. Alle henvendelser vedrørende skader og reklamasjoner rettes skriftlig til vår lagersjef via e-post roger@wowoproducts.no.

8.Garanti
Vi gir opp til 1 års garanti på alle elektriske artikler solgt gjennom vår netthandel. Dette forutsetter at manglene ikke har oppstått på bakgrunn av uforsvarlig bruk, og at artiklene er satt sammen i henhold til anbefalt bruksanvisning. Ta kontakt med oss hvis du som kunde skulle ha noen ytterligere spørsmål vedrørende garanti og elektriske artikler.

Vi tar forbehold om at feil og mangler i produktbeskrivelser og pris kan forekomme. 

Vi bak WowoProducts.no ønsker deg hjertelig velkommen som kunde hos oss!