Publisert Legg igjen en kommentar

Vippebøy med Mylash

Hvem vil vel ikke ha lange vakre vipper? Vippebøy er en populær behandling som forsiktig løfter og strekker ut vippene, samt gir volum og en illusjon av lengre og tykkere vipper. For denne behandlingen brukes det silikonskjold som legges på øvre øyelokk hvor vippene løftes og rettes ved hjelp av en vannbasert gele. Resultatet er lange naturlige, vakre og voluminøse vipper.

Vi tar deg gjennom steg for steg

1. Før behandlingen starter er det viktig å rense vippene og øyelokkene fri for sminke. Beskytt undervippene og huden med pads.

 

 

2. Snakk med kunden din om hvor mye bøy hun ønsker på vippene, og velg riktig størrelse på silikonpadsene utfra de tre alternativene som er tilgjengelige. Deretter skal vippene draes opp på silikonpadsene og festes. Dette kan være litt vanskelig til å begynne med, men øvelse gjør mester.

 

3. Når vippene er sikret kan du forsette behandlingen med å tilføre MyLash Lifitig Treatment, et serum som bryter ned koblingen i hårene og bestemmer formen og gjør det enklere å forme vippene slik du ønsker dem. Videre påfører du Mylash Lift Stage 2 som setter koblingene i hårene.

 

Avlslutt behandlingen med Mylash Nourishing Solution som gir vippene pleie, fuktighet og volum. Rens vippene og fjern forsiktig silikonpadsene.

Voila! Kunden din sitter igjen med lange, vakre og naturlige vipper.

Sjekk ut Mylash-serien vår her. En pakke er beregnet til 10 behandlinger. 

Tre grunner til at dine kunder vil elske denne behandlingen:

1) Vippene blir lengre, tykkere og mørkere uten vippeextensions.

2) Behandlingen tar bare ca 45 minutter.

3) Resultatene av behandlingen er umiddelbar, og vippene får en kjempefin bøy som kan vare opptil 6 uker!

Legg igjen en kommentar